RESTAURANTS

Wij geven u graag advies.
De meeste terrassen vindt u op de Grote Markt en het Beursplein (10 minuten lopen).
Er is veel keus, zie bijvoorbeeld het 
overzicht op iens

ROUTE

Komend uit de richting Dinteloord via de A4:

Volg de A4 tot afslag 27 Bergen op Zoom Noord. Ga onderaan de afslag bij stoplicht rechts en volg de Randweg-Noord die overgaat in Randweg-West. Ga daarna bij het 7de verkeerslicht links het Boerenverdriet op.
Aan het einde van het Boerenverdriet gaat de weg naar rechts, volg de rotonde en neem hierop de 3de afslag. Neem dan de 2de straat rechts en u bent op de Halsterseweg.
B&B De Zoom vindt u links op nr 308 (het 5e huis).

 

Komend uit de richting Roosendaal via de A58:
Volg richting Bergen op Zoom via A58/A4 en neem afslag 27 Bergen op Zoom-Noord (A4). Houd rechts aan op de in-/uitvoegstrook richting Bergen op Zoom-Noord. Ga onderaan de afslag links en volg de Randweg-Noord die overgaat in Randweg-West. Ga daarna bij het 8ste verkeerslicht links het Boerenverdriet op. Aan het einde van het Boerenverdriet gaat de weg naar rechts, volg de rotonde en neem hierop de 3de afslag. Neem dan de 2de straat rechts en u bent op de Halsterseweg.
B&B De Zoom vindt u links op nr 308 (het 5e huis).

 

Komend uit de richting Goes via de de A58:
Volg richting Bergen op Zoom op de A58, vervolg de snelweg op de A4 en neem afslag 27 Bergen op Zoom-Noord. Ga onderaan de afslag links en volg de Randweg-Noord die overgaat in Randweg-West. Ga daarna bij het 8ste verkeerslicht links het Boerenverdriet op. Aan het einde van het Boerenverdriet gaat de weg naar rechts, volg de rotonde en neem hierop de 3de afslag. Neem dan de 2de straat rechts en u bent op de Halsterseweg.
B&B De Zoom vindt u links op nr 308 (het 5e huis).

 

GOOGLE MAPS